Concert pascal
MOPAN Suceava

Noul Consiliu Local al municipiului Rădăuţi ar putea să aibă mai puţini membri, comparativ cu cel consntituit după alegerile locale din anul 2012. Municipiul Rădăuţi va avea di nou un Consiliu Local după ce Guvernul României a modificat printr-o ordonanţă de urgenţă Legea administraţiei publice locale nr. 215/2007 în sensul în care, în cazul dizolvării consiliului local, acesta se reconstituie din membrii supleanţi. Practic acest lucru presupune ca după convocarea prefectului, noul consiliu local reconstituit să îşi aleagă un viceprimar cu atribuţii de primar interimar care va avea toate prerogativele legale pentru a semna certificate de urbanism, autorizaţii de construire, iar consiliul local va putea rectifica bugetul propriu pentru a asigura resursele financiare pentru buna funcţionare a municipiului, inclusiv pentru Spitalul Municipal Rădăuţi.
Având în vedere actuala situaţie politică, noul PNL ar urma să aibă 13 reprezentanţi, 4 din fostul PDL şi 9 din fostul PNL, PSD va avea patru consilieri, iar UNPR va avea două mandate.
În condiţiile în care PNL nu are destui supleanţi rămaşi pe lista de candidaţi de la alegerile din anul 2012, este posibil ca noul Consiliu Local din Rădăuţi să aibă doar 15 membri, la care se adaugă şi viceprimarul.
De precizat că Prefectura Suceava a solicitat deja partidelor să confirme calitatea de membri ai PNL, PSD şi UNPR pentru cei care vin la rând pe lista de candidaţi de la ultimele alegeri locale.
Astfel, fostul PNL ar urma să-i aibă ca reprezentanţi ai CL Rădăuţi pe Mihai Gavril, Gheorghiță Jecalu, Toader Ciobîcă, Mihai Boiciuc, fostul PDL – Constantin Colibaba, Horia Vasilescu, Ioana Georgescu, Alexandru Deneș, Valica Radu, Daniel Onuțu, PSD – Bogdan Loghin, Adrian Chitu, Angelica Mocrei, Maria Mehedin, şi UNPR – Bogdan Nicolau şi Simion Fomin (fost membru PP-DD, partid care a fuzionat cu UNPR).

Componenţa posibilă a noului Consiliu Local din Rădăuţi, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava