Concert pascal
MOPAN Suceava

Partituri celebre de muzică clasică, instrumentiști talentați ai orchestrei Filarmonicii de Stat Botoșani, vocea puternică a sopranei Mediana Vlad, public numeros și aplauze frenetice au fost coordonatele unei seri de sâmbătă speciale, petrecută la Iulius Mall Suceava.

 

Cadoul muzical oferit de Iulius Mall Suceava și susținut de orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani a cucerit sute de melomani sau simpli curioși. Fie că au venit special pentru a asculta concertul de muzică simfonică, fie că erau la cumpărături în Iulius Mall, cu toții s-au delectat cu un spectacol cu adevărat aparte. Prezenți pentru a doua oară la Iulius Mall, instrumentiștii orchestrei Filarmonicii de Stat Botoșani, sub bagheta dirijorului Tiberiu Oprea, i-au încântat pe cei prezenți cu măiestria lor. Concertul a fost completat de vocea impresionantă a sopranei Mediana Vlad, solistă a Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din București, care a interpretat pasaje din opere celebre.

Concertul Extraordinar de Paște” a inclus partituri semnate de mari compozitori, precum J. Strauss, P. I. Ceaikovski, W. A. Mozart, L. Bernstein, Fr. Suppé, Ch. Gounod, P. Mascagni, L. Delibes și A. Dvořák. Spectacolul s-a dovedit a fi un veritabil regal al muzicii simfonice, care s-a bucurat de aprecierea publicului. Cei prezenți i-au răsplătit pe artiști cu aplauze și au solicitat de mai multe ori să se repete momentele artistice, din dorința de a-i asculta cât mai mult.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava