• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pe 29 octombrie, la ora 12.00, la Universitatea „Ștefan cel Mare” este programată conferința de lansare a proiectului „Învață din practică!”. Proiectul va fi derulat de USV, alături de Camera de Comerț și Industrie Suceava și firma brașoveană „Great People Inside”.

Conform USV, obiectivul general al proiectului vizează dezvoltarea resurselor umane prin îmbunătățirea utilizării tehnologiilor informației și comunicațiilor, crearea de medii de practică în cadrul universității și creșterea accesului la activități de învățare la un potențial loc de muncă. Se urmărește facilitarea inserției pe piața muncii a absolvenților de studii terțiare, pentru 250 de studenți. Concret, în baza proiectului ce se va încheia în iulie 2020, la Universitatea din Suceava se va dezvolta Centrul de Evaluare a Competențelor și Abilităților și se va înființa Laboratorul de dezvoltare a competențelor digitale-Învață din practică!.

Valoarea totală a proiectului este de 2,2 milioane de lei, din care 2,16 milioane reprezintă cofinanțarea Uniunii Europene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava