Concert pascal
MOPAN Suceava

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țara noastră. Cu o carieră de succes în domeniul care a consacrat-o, prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV este pasionată de vacanțe, iar acest lucru nu reprezintă o noutate în rândul celor care o cunosc, notează click.ro.

Recent, Corina Caragea a trăit o experiență de-a dreptul incomparabilă în vacanța din Hawaii. Prezentă în cadrul podcastului ,,Cafea cu visuri”, știrista de la Pro TV le-a oferit celor de acasă câteva sfaturi utile pentru călătoriile cu avionul.

„În primul rând, atunci când îmi fac rezervarea, am grijă să aleg, dacă se poate, un zbor de noapte. Și atunci mă urc în avion deja obosită, și adorm. Unii pot dormi, alții nu, unora le e frică, altora nu. Eu mă culc liniștită, și atunci mai salvez din orele astea. Trec mai ușor.”, a mărturisit Corina Caragea, în podcastul ,,Cafea cu visuri”.

Ajunsă la destinație, știrista a optat pentru un hotel în centru, cazarea fiind mult mai ieftină decât la Mamaia. „Am zis să mă cazez direct în centru, la un hotel normal, mai ieftin decât la noi în Mamaia – pentru că am făcut o comparație atunci – și a fost perfect, pentru că doar coboram din hotel și ajungeam pe plaja lor faimoasă”, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/corina-caragea-vacanta-de-vis-intr-o-destinatie-2245870.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava