Concert pascal
MOPAN Suceava

Gina Pistol (42 de ani) este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe micile ecrane. Carismatică și cu un umor debordabil, iubita lui Smiley (39 de ani) a reușit să ajungă ușor la sufletele celor de acasă. Totuși, deși succesul era unul răsunător, Gina Pistol a luat decizia de a renunța la televiziune, în favoarea timpului petrecut în familie, alături de artist și fiica lor, micuța Josephine, notează click.ro.

Gina Pistol a găsit o activitate destul de confortabilă. În mediul online, aceasta și-a format o comunitate destul de mare, fiind urmărită de peste 1,4 milioane de persoane.

În prezent, ea are în desfășurare mai multe campanii de publicitate în mediul online, promovând diverse produse destinate îngrijirii bebelușilor, dar și articole vestimentare, produse cosmetice sau de îngrijire personală, potrivit sursei citate.

Gina Pistol a colaborat vreme de 7 ani de zile cu postul de televiziune Antena 1. În tot acest timp, ea a fost prezentatoarea unor emisiune de succes, precum”Asia Express” sau ”Chefi la cuțite”. Astfel, sezonul 11 al emisiunii va fi ultimul prezentat de către iubita lui Smiley.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/noua-sursa-de-venit-a-ginei-pistol-dupa-ce-s-a-2245820.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava