• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Crucea Roșie Suceava ajută sinistrații puternicului incendiu înregistrat în noaptea de 12 spre 13 aprilie, la mansarda unui bloc din centrul orașului Gura Humorului. Directorul filialei județene a Societății de Cruce Roșie, Corneliu Dediu, a comunicat că la persoanele ale căror locuințe au fost distruse urmează să ajungă un prim transport cu ajutoare constînd în pături, îmbrăcăminte, încălțăminte, ulei, zahăr, făină, conserve, orez și pastă de dinți. El a mai informat că în funcție de evaluările ulterioare, a nevoilor familiilor afectate și a posibilităților Crucii Roșii vor fi trimise și alte ajutoare. Incendiul de la blocul din centrul Humorului a distrus complet toate cele 18 apartamente aflate la mansardă. În urma intervenţiei pompierilor au fost inundate alte 50 de apartamente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava