Concert pascal
MOPAN Suceava

Deși în prezent se poate declara unul dintre cei mai fericiți și mai împliniți bărbați, Adrian Mutu a trecut prin mai multe relații de iubire. Înainte de a se căsători cu Sandra, Miss România 2010, sportivul și-a unit destinele cu Alexandra Dinu, de care ulterior a divorțat, după ce a cunoscut-o pe Consuelo Matos, în anul 2013. Mariajul lor nu a durat foarte mult, urmând ca mai apoi să îi fure inima actualei sale soții, notează click.ro.

Ceea ce nu mulți știau este că în trecut Adrian Mutu a trăit o mică romanță și cu Irina Neagu, fosta handabilstă, urmând ca mai apoi să ofere detalii mai puțin cunosute de către public în cartea sa autobiografică „Revenirea din Infern”. „Mă îndrăgostisem de Irina Neagu, handbalista de lot olimpic, viitoare campioană mondială de tineret. Ne cunoscuserăm la un Bal al bobocilor, la Casa Studenților. Era cu trei luni mai mare ca mine și învăța la „Ion Barbu”, la doi pași de blocul meu. În tinerețe am fost foarte timid. Ca să încep să vorbesc cu o fată trebuia să îmi fac un plan întins pe câteva luni și, când ne întâlneam, nu mai știam ce să spun. Aveam atacul în minte, dar când ne vedeam nu puteam mai mult de: <<Bună, eu sunt Adi, ce faci?>>, banalități specifice vârstei. Gata, uitasem tot! Cred că am adunat, la prima relație, 3 milioane de kilometri făcuți prin oraș, un ținut de mână și patru cuvinte rostite.”, se arată în cartea lui Adrian Mutu, `Revenirea din infern”, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-arata-si-cu-ce-se-ocupa-acum-celebra-2291712.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava