Concert pascal
MOPAN Suceava

Localitatea Știrbăț din comuna Udești a găzduit în vara acestui an a doua ediție a ”Cupei Generațiilor”, o inedită și interesantă competiție sportivă care a adunat la start nepoți, copii, părinți și bunici. Concursul s-a disputat pe echipe alcătuite dintr-o singură familie, participanții întrecându-se la badminton, șah, table, dar și la jocuri sportive de tabără precum fuga în sac, aruncarea la țintă cu cercuri și trasul frânghiei.

Deși toși cei care s-au implicat în aceast concurs au câștigat grație atmosferei destinse și a tonusului imprimat de spiritul de competiție, la final au fost desemnați și învingătorii. Pe primul loc în clasamentul final s-a situat familia Tudor din Brașov, ea fiind urmată de familia Miu tot din București. Poziția a treia a fost împărțită de familiile Rădulescu și Juduc, ambele din capitală.

La întrecerile din cadrul ”Cupei Generațiilor” au luar startul sportivi între 3 și 86 de ani, decanul de vârstă fiind Didina Ciohodaru, mezinul fiind Tudor Miu, ultimul fiind decisiv în concursul de trasul frânghiei.

Toți participanții au primit diplome, iar cei care au urcat pe podiumul de premiere au fost răspălătiți cu medalii, tricouri și cupe oferite cu generozitate de principalul promotor al competiției, Direcția Judeșeană pentru Sport și Tineret Suceava. La buna desfășurare și la premierea celei de-a doua ediție a ”Cupei Generațiilor” și-au adus contribuția și SC ”Tehnic Proiect”, dar și SC ”Bermas” SA, ultima răcorind arșița de pe fruntea competitorilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava