Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Aceasta este, de departe, informația care șochează România! Viperele Vesele au avut din nou ceva de spus la adresa concurenților de la Survivor. S-ar părea că mersul lucrurilor din Dominicană nu ar fi tocmai cel expus la TV, iar dedesubturile sunt de-a dreptul șocante, notează click.ro.

În cea mai recentă postare făcută de Viperele Vesele pe pagina de Instagram cu același nume, s-ar părea că unii concurenți de la Survivor România nu o duc așa de rău pe cât se vede pe micul ecran.

În special Faimoșii s-ar bucura de mese copioase, mese cumpărat cu ajutorul banilor pe care i-ar ține ascunși pe insulă. Dar asta nu este tot! Viperele Vesele au mai menționat că unii dintre ei nu suferă deloc la capitolul îngrijire personală, căci și-ar fi luat cu ei, în Dominicană, produse de tot felul, pe baza unor rețete false. Mai mult, dacă consiliile de eliminare depășesc ora 17:00, concurenții ar dormi într-un fake camp (tabără falsă, trad).

„(…) Carmen, Ștefania, Remus, Bianca și Ada sunt cele mai bune exemple de concurenți care se răsfățau/răsfață, zilnic, cu fast-food, de regulă KFC și băuturi energizante. Motivul pentru care Ada a fost eliminată de la Survivor nu a fost unul de natură medicală, așa cum a prezentat publicului, ci a fost o încercare a lui Guney, producător Acun Medya, de a stopa acest fenomen, după ce a fost a treia oară prinsă mâncând bine la Survivor. (…)”, e parte din mesajul scris de Viperele Vesele, pe pagina lor de Instagram, potrivit sursei citate.

Află mai multe, accesând: https://click.ro/primetime/cutremur-la-survivor-informatia-care-socheaza-2262114.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava