Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce Daria Chiper, concurenta Războinicilor, a fost eliminată de la Survivor România 2023, fanii concursului de la Pro TV acuză nereguli, într-o serie de mesaje postate în mediul online, notează click.ro.

Alexandra Ciomag, noua concurentă a Războinicilor, a pierdut prima sa probă în competiție, în ediția de duminică, așa că a fost nevoită să se reîntoarcă în Exil. Dar nu singură, ci alături de un concurent pe care urma să-l nominalizeze și alături de care urma să lupte pentru a rămâne în concurs. Spre surprinderea ambelor echipe, Alexandra a ales un coleg de la Războinici. Astfel, Daria Chiper s-a regăsit în această postură bizară de a se duela cu un coechipier pentru a rămâne în concurs.

Eliminarea Dariei a fost o premieră în show-ul de la Pro TV, deoarece rezultatul nu s-a mai decis prin votul publicului. Tânăra a pierdut jocul, astfel că a părăsit concursul, scrie Adevărul.

Unii din fanii emisiunii Survivor au fost nemulțumiți de modul cum s-au desfășurat ostilitățile. Aceștia au comentat pe pagina de Facebook a concursului, după ce Războinica de 21 de ani a fost eliminată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/survivor-romania-tinta-unor-critici-dure-sa-ii-2235117.html

Survivor România, ținta unor acuzații dure: „Să îi fie rușine ăluia care face jocurile de culise”, 7.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava