Concert pascal
MOPAN Suceava

Dalida din serialul românesc de succes „Las Fierbinți” și-a deschis sufletul în fața celor de acasă în cadrul celui mai recent interviu oferit presei. Ecaterina Ladin, pe numele său real, actrița de la ProTV a făcut mai multe dezvăluiri despre relația cu ceilalți colegi, și a vorbit și despre relația ei cu restul colegilor, notează click.ro.

„O zi, pe platourile de filmare, începe foarte devreme. Nu ne prea întâlnim cu toții pe platou, pentru că avem plot-uri diferite de filmat. Normal, atunci, că cele mai strânse legături le-am dezvoltat cu Mirela Oprișor, Anca Dumitra, Gigi Ifrim sau Leonid Doni. Asta nu înseamnă că nu am niște relații foarte frumoase cu ceilalți. Avem secvențe unde filmăm împreună, pentru că există niște personaje de legătură între găștile noastre, dar care nu sunt foarte dese. De cele mai multe ori, ne întâlnim la costume. Unii vin, alții pleacă. Ne salutăm și ne întrebăm, pe fugă, una, alta. De 1 Decembrie, însă, suntem cu toții și este o energie fabuloasă. De asta, de ani de zile, episoadele de Ziua României fac senzație.”, a mărturisit Ecaterina Ladin, într-un interviu viva.ro, citează click.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dalida-din-las-fierbinti-dezvaluiri-despre-2340154.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava