Concert pascal
MOPAN Suceava

Despre Dana Budeanu, 43 de ani, și mai tinerelul ei iubit, Andrei Hrebenciuc, 38 ani, s-ar fi zvonit că au de gând să devină soț și soție, după ce influencerița a publicat pe contul personal de social-media o fotografie, în care purta un inel superb cu piatră prețioasă, alături de un mesaj în care spunea că ar avea gânduri de măritiș, potrivit click.ro.

Dana Budeanu și afaceristul Andrei Hrebenciuc trăiesc o frumoasă idilă, ce are toate șansele să se transforme într-un mariaj reușit. La urma urmei, Dana Budeanu, «spaima mafioților și a amețitelor» chiar se potrivește cu fiul lui Viorel Hrebenciuc, politicianul cunoscut și ca «eminența cenușie» a PSD-ului.

Cu toate că a negat vehement zvonurile, Dana Budeanu a ațâțat din nou internetul cu o fotografie în care poartă o rochie albă, ce seamănă izbitor cu o rochie de mireasă.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dana-budeanu-grabeste-nunta-cu-andrei-hrebenciuc-2212174.html

Dana Budeanu grăbește nunta cu Andrei Hrebenciuc! Imaginea cu care răscolește lumea mondenă, 7.3 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (4 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava