Concert pascal
MOPAN Suceava

Despre relația dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au curs râuri de cerneală. Cele mai recente episoade s-au dat în cadrul show-ului „Uite cine dansează”. De când s-a aflat componența juriului și cuplul de prezentatori, au început să se iște tot felul de idei în legătură cu înțepăturile pe care cele două aveau să și le adreseze, notează click.ro.

Andreea a dat un interviu pentru life.ro, din care nu a lipsit întrebarea: „De ce ai acceptat să te duci într-o emisiune care o avea pe platou pe Mihaela Rădulescu, ştiind că pe asta se mizează în captarea audienţei şi ştiind că istoria voastră media nu este una liniştită?”. Nu a clarificat în niciun fel situația, dar a spus câtea cuvinte, potrivit sursei citate: „Refuz să vorbesc despre acest subiect, pe care eu nu îl văd chiar aşa. Eu sunt un om căruia îi place eleganţa, care are maturitate şi verticalitate, care vrea să-şi vadă de drum fără să fie nevoit să deranjeze în stânga şi-n dreapta.”

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/de-ce-acceptat-andreea-marin-sa-apara-acelasi-show-cu-mihaela-radulescu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava