Concert pascal
MOPAN Suceava

Înainte de a-și întemeia o frumoasă familie cu Antonia, cântărețul Alex Velea a avut o căsnicie cu Ana Maria Mircea. Cei doi au fost cununați religios de nimeni alții decât Andreea Bănică și Lucian Mitrea, dar în anul 2013 au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate, notează click.ro.

Cu toate că a trecut mai bine de un deceniu de când au fost nași spirituali pentru cântăreț, aceștia nu-și mai vorbesc nici în prezent. Mărul discordiei ar fi fost niște bani, așa cum declara Andreea acum ceva timp în presă.

În trecut, îndrăgita cântăreață mărturisea că cearta între ea și cel care i-a fost fin a pornit din cauza unei sume de bani. „Noi am fost nașii lui de cununie. Am intrat în biserică cu Alex Velea și cred că ar fi urât din partea mea să încep să vorbesc . Sunt o grămadă de dedesubturi între noi ca familie. Nu vreau să vorbesc despre Alex Velea într-un mod neplăcut”, spunea Andreea Bănică, potrivit informațiilor apărute în presă, conform sursei citate.

„Am fost cu el în biserică, l-am dus pe el și pe fosta lui soție acolo. Le-am ținut lumânările și n-ar fi frumos din partea mea să fac asta. Este vorba despre niște bani pe care nu i-a luat la un concert de Revelion, pe care nici eu nu i-am luat, căci am cântat împreună, deci nici Lucian nu i-a încasat de la persoana respectivă.”, mai susținea artista.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/de-ce-nu-si-mai-vorbesc-alex-velea-si-andreea-2354043.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava