Concert pascal
MOPAN Suceava

A venit primăvara și Puya stă mai mult pe la casa de la țară. Solistul e în focuri cu plantatul, dar și cu construcția noii case. Și-a făcut până și solar în curte, notează click.ro.

Zilele acestea, Puya a plecat la Fundulea, acolo unde și-a făcut colțul lui de Rai, lângă un lac. Solistul a anunțat, printr-un video postat pe canalul său de YouTube, că și-a mai ridicat între timp o căsuță în gospodărie.

„Dacă tot a venit primăvara, m-am reapucat de treabă, la casa Puymici. Între timp, am mai făcut o căsuță, acum am mai multe căsuțe. Pe asta nouă am făcut-o din ce am găsit și noi prin curte, mai o țiglă de la o vecină, scândurile le-am luat de la o biserică, iar grinda asta mare mi-a trimis-o un prieten de la Huedin. Are și beci și vedere la lac, tot dichisul. Mai greu e cu scara pentru unchiul când o să se îmbete!”, a povestit Puya, de la fața locului, conform sursei citate.

După ce a pus osul la ridicarea căsuței, care e aproape gata, Puya a plecat la Vidra (Ilfov) să cumpere răsaduri pentru a le planta în solar.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/puya-e-mare-fermier-si-a-facut-solar-in-curtea-2353878.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava