Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul de Suceava al partidului Pro România, Cătălin Ioan Nechifor, critică forma în care s-a votat astăzi în Parlament  legea prin care mandatele aleşilor locali se prelungesc de drept până la data de 1 noiembrie 2020. El a precizat că nu a votat această lege deși în opinia sa este evident că era necesară prelungirea mandatelor pentru că din cauza pandemiei nu puteau rămâne localități și județe fără primari, consilii locale și județene oferind explicațiile de rigoare.

”Nu am votat pentru faptul că orice lege trebuie să aibă un caracter general valabil, iar în situația dată, când guvernul va cere azi sau mâine prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, trebuia decis altfel și anume prelungirea mandatelor până la învestirea noilor aleși locali, în urma alegerilor locale care vor fi organizate în România, atunci când condițiile medico sanitare vor permite.Cât timp bisericile sunt închise, la fel și școlile și universitățile și grădinițele, atâta timp cât sunt încă foarte multe restricții în plan de distanțare socială, nu putem să nu ne punem întrebarea ce se întâmplă dacă cazuistica Covid 19 continuă să fie una dificil de gestionat în următoarele luni? Dacă treci de 1 octombrie și ai tot context coronavirus iar dai lege? Le prelungești atunci din nou până pe 17 decembrie, ora 18.23?”, a explicat Nechifor.

El a subliniat că ”se vede de la o poștă deal-ul PSD-PNL, iar peste vreo 2 zile vor stabili și data alegerilor locale pentru 27 septembrie. Urmează să vedem și anul, pentru că până acum tot ce și-au propus nu le-a ieșit”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava