Trasee Eminesciene

Vineri seară un bărbat de 60 de ani, din municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localităţii Poiana Stampei, din direcţia Bistriţa către Vatra Dornei, într-o curbă la stânga, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu parapetul metalic. După impactul cu parapetul metalic, a revenit pe sensul său de mers, unde a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de un bărbat de 45 de ani, din comuna Românaş, judeţul Sălaj, care circula din sens opus şi care în momentul sesizării stării de pericol, a efectuat o manevră de evitare a coliziunii cu autoturismul.
Deşi bărbatul de 45 de ani, a încercat să evite coliziunea cu celălalt autoturism, nu a reuşit, impactul având loc pe sensul de mers Bistriţa către Vatra Dornei.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi rănirea pasagerei dreapta faţă, o femie de 55 de ani, din municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud.
Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului municipal Vatra Dornei în vederea efectuării necropsiei.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Detaliile accidentului mortal din Pasul Tihuța. Vinovat este mortul, 6.0 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava