Concert pascal
MOPAN Suceava

Excentricul Dezbrăcatu’, pe care îl vedeţi la televizor „furând” câte o farfurie ticsită cu mâncare de pe la evenimentele mondene la care dă buzna, este cu totul alt om în viaţa de zi cu zi. Aici este doar Codruţ Kegheş, un om modest, cu foarte mult bun simţ, cumpătat, care iubeşte mâncarea simplă, românească, şi este clar mai puţin pofticios decât personajul în costum colorat, scrie click.ro.

Dacă lui Dezbrăcatu’ de la „Cronica Cârcotaşilor” (Prima TV) îi place şi băuturica, şi mititeii cu muştar, şi prăjiturile apetisante, Codruţ duce o viaţă sănătoasă, fără vicii. Face sport, preferă mâncarea gătită în casă, nu se omoară cu pâinea, cu fast-food-ul sau cu dulciurile. „Eu nu mănânc prostii în oraş, nu sunt un fast-food-ist. Merg mai mult pe bucate româneşti, făcute în casă. Şi aşa băgăm în noi toate prostiile din supermarketuri. În plus, nu pot să spun că aş fi vreun pofticios. Mănânc doar cât să mă satur şi să nu mor de foame”, a spus el, potrivit sursei citate. De diete stricte nu poate fi vorba. Îşi menţine fără probleme aceeaşi greutate dintotdeauna. „Ştiţi dieta cu ananas? Pe aia o ţin eu: mănânci orice, mai puţin ananas”, a glumit actorul.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Dezbrăcatu’, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/dezbracatu-nu-e-excentric-si-realitate

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava