Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Superbul model Emily Ratajkowski, 31 de ani, a stârnit o serie de reacții din partea fanilor, după ce a dat de înțeles că ar fi bisexuală. Modelul, care a divorțat recent de soțul ei, a postat un clip pe TikTok, în care a dezvăluit, indirect, că are o preferință și pentru femei. Emily și-a recunoscut recent înclinația sexuală, într-un interviu pentru Harper’s Bazaar, notează click.ro.

Postarea a generat o sumedenie de reacții, iar fanii chiar s-au întrebat dac  Emily Ratajkowski glumește sau într-adevăr a făcut o dezvăluire reală despre orientarea ei sexuală. Frumoasa vedetă a clarificat situația, într-un interviu recent, în care a recunoscut că nu crede în heterosexualitate.

„Cred că sexualitatea este un concept variabil. Nu prea cred că există oameni heterosexuali”, a spus ea pentru Harper’s Bazaar, când a fost întrebată despre postarea de pe TikTok, potrivit sursei citate. „Prietena mea a venit și mi-a spus: «Ai văzut chestia aia cu canapeaua verde?” A râs de mine pentru că am o canapea verde enormă”

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/dezvaluire-neasteptata-emily-ratajkowski-este-2217071.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava