Concert pascal
MOPAN Suceava

DHL Express Romania a inaugurat ieri noul sediul din județul Suceava, aflat în comuna Moara. Sediul, care include și un centru de expedieri, este dotat la cele mai înalte standarde DHL. Aceste dotări vor ajuta la îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților din județul Suceava și județele vecine și oferă condiții de lucru premium pentru angajații companiei.

La deschidere au participat: Agnieszka Blas, Director General DHL Express, Primarul comunei Moara, domnul Dzminschi Eduard Ferdinand, Mircea Mincovici, Director Operational DHL, Oana Mandicescu, Director Comercial DHL, precum și alți reprezentati DHL. De asemenea, patru jucători de rugby din programul „Rugby pentru Toți’ Gura Humorului, pe care DHL îl sponsorizeaza din 2017, în parteneriat cu Fundația Te Aud Romania, au fost prezenți la inagurare, în calitate de invitați speciali. DHL este un mare susținător al rugby-ului la nivel internațional, dar și local, fiind Sponsor Oficial al echipei RC Gura Humorului.

Investiția de la Suceava se întinde pe o suprafață de 520 mp, iar operațiunile de livrare și preluare sunt asigurate cu ajutorul a 5 rute zilnice. Sediul este echipat cu benzi de sortare, coletele se încarcă direct în mașinile curierilor de pe benzile de sortare, ceea ce înseamnă un proces eficientizat de procesare a expedierilor care intră sau pleacă din țară. Aceasta ajută la îmbunătățirea timpilor de livrare și preluare pentru expedierile internaționale, ceea ce reprezintă un câștig semnificativ pentru partenerii DHL din județul Suceava și județele vecine. Totodată, birourile angajatilor sunt amenajate la cel mai înalt standard și asigură un mediu de lucru foarte confortabil și plăcut.

“Mediul economic din județul Suceava este unul dinamic și ne dorim să fim aproape de partenerii noștri de aici, oferindu-le cele mai bune opțiuni când vine vorba de servicii de curierat internațional, la cele mai înalte standarde de calitate . Vom continua să investim în România, ca parte esențială a strategiei noastre de dezvoltare.” a declarat Agnieszka Blas, Managing Director DHL Express România.

DHL confirmă continuarea planului de investiţii început acum peste 30 de ani pe piaţa din România, cu precădere a investiţiilor operaţionale demarate în anii trecuţi, ca parte a strategiei companiei de a deveni prima opţiune pentru clienţii săi atunci când aceştia îşi aleg partenerul pentru serviciile de curierat expres internaţional.

DHL are o experienţă de peste 30 de ani pe piaţa din România, aproape 600 de angajaţi, operează cu 3 aeronave, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin aproape 50 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava