Concert pascal
MOPAN Suceava

Din cauza viscolului puternic la sol și a vizibilității reduse, astăzi, 23 martie 2018, începând cu ora 11:00, se închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 2N, între localitățile Bogza și Dumbrăveni (km 8+000 – km 17+000), județul Vrancea.

Reamintim că, din aceleași motive, începând cu ora 08.30, a fost închis DN 23B Măicănești-Ciorăști (județul Vrancea), în vreme ce pe DN2F, între Vlădia și Vaslui, a fost instituită restricție de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Precizăm că DRDP Iași acționează în permanență în zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

DRDP Iași stă la dispoziția participanților la trafic pentru orice informații despre starea drumurilor naționale din zona Moldovei, prin Dispeceratul său deschis în regim de permanență – tel. 0232/213168. Informații actualizate despre starea vremii și a carosabilului pot fi obținute și de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum și de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naționale.

Informații și imagini din timpul acțiunilor de deszăpezire, pe https://www.facebook.com/DRDPIS/

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava