Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi șoferi au rămas fără permis după ce au fost prinși în timp ce circulau cu peste 100 km/h în localitate. Unul dintre aceștia, un bărbat de 26 de ani din comuna Burla, a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe un drum județean din comuna Straja, cu viteza de 101 km/h, în localitate. Un alt șofer, de 28 de ani, din orașul Vicovu de Sus a fost înregistrat de radar cu viteza de 107 km/h în timp ce circula pe un drum județean din comuna Brodina. Ambii șoferi au fost sancționați contravențional și li s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.
Poliția Suceava a informat că în perioada 4 – 6 august 2018, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acţiune pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare. În cadrul acţiunii au fost constatate trei infracțiuni şi au fost aplicate 394 sancțiuni contravenționale, în valoare de 126.925 lei, din care 253 pentru încălcarea regimului legal de viteză.
De asemenea, au fost retrase cinci certificate de înmatriculare și au fost reţinute 29 de permise de conducere, din care 20 pentru viteză, 6 pentru depăşiri neregulamentare  și 3 alte cauze.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava