Comenzi MOPAN Suceava

Doi bărbați din județul Suceava Suceava care transportau 12.500 de pachete de țigări de contrabandă au fost prinși în flagrant în timp ce se aflau în județul Ilfov. Poliția Română a informat că în urma unei acțiuni care a avut loc vineri seara în județul Ilfov, polițiștii au depistat trei bărbați care transportau, cu un autotir, zeci de mii de pachete de țigări de contrabandă. Astfel, în cursul zilei de vineri, 26 ianuarie a.c., ofiţerii Direcţiei de Investigare a Criminalității Economice din Poliția Română au desfășurat o operațiune de prindere în flagrant, în localitatea Afumați, judeţul Ilfov, la persoane fizice bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigarete de proveniență NON – UE.
În cadrul acțiunii au fost depistați doi bărbați din județul Suceava, de 33, respectiv 49 de ani și un bărbat din județul Ialomița, de 32 de ani.
Polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 250.000 de țigarete (12.500 de pachete) dintre care 5.000 de pachete cu timbru de acciză de Ucraina și 7.500 de pachete fără marcaje fiscale. De asemenea, s-a dispus indisponibilizarea unui autotir, format din cap de tractor cu remorcă, utilizat la transportarea țigaretelor și a unui autoturism, prin instituirea măsurilor asiguratorii.
Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați astăzi, 27 ianuarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.
La acțiune au participat inspectori vamali din cadrul Direcției Generale a Vămilor, în baza Acordului de colaborare cu A.N.A.F.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava