• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Senatorul PSD de Suceava, Ovidiu Donţu, a prezentat, joi, bilanţul activităţii pe care a avut-io în prima sesiune parlamentară după ce a fost ales în Parlamentul României. Ovidiu Donţu a explicat că iniţiativa legislativă pe care a depus-o pentru sprijinirea înfiinţării de parcuri industriale este pe cale să devină lege. El a arătat că proiectul de lege pentru parcurile industriale din România a trecut de Camera Deputaţilor şi Senat. Proiectul a fost promulgat de preşedintele României, urmând să fie publicat în Monitorul Oficial. Senatorul PSD a ţinut să precizeze că susţine ca în judeţul Suceava să fie înfiinţate cel puţin două parcuri industriale, unul în municipiul reşedinţă de judeţ, pe platforma industrială de la SC Termica SA, şi unul în Fălticeni. „Acestă lege prevede facilităţi pentru cei care vor realiza investiţii în aceste parcuri industriale, şi vreau să amintesc aici de scutirea de la plata impozitelor pe teren şi clădiri, scutirea plăţii taxei de urbanism, a certificatului de urbanism, precum şi alte facilităţi”, a explicat Ovidiu Donţu.

El a adăugat că un alt proiect de lege pe care l-a iniţiat vizează majorarea alocaţiilor de stat pentru copii. Ovidiu Donţu a explicat că această iniţiativă prevede într-o primă fază dublarea alocaţiei existente, apoi dublarea noii sume, şi nu în ultimul rând, în a treia etapă, majorarea alocaţiei la suma de 200 de lei. Senatorul PSD a adăugat că un alt proiect de lege modificarea actualelor prevederi legale cu privire la stabilirea salariilor din sistemul bugetar, iar un alt proiect vizează modificarea legii dialogului social.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava