Dorian Popa este cunoscut pentru atenția deosebită pe care o acordă imaginii sale, fiind extrem de ocupat cu întreținerea „look-ului perfect” pe care dorește să-l afișeze. Cântărețul este un împătimit al sălilor de fitness, acesta fiind unul dintre hobby-urile sale, iar rezultatele sunt pe măsură. Dorian publică adesea poze la bustul gol pe rețelele de socializare, iar admiratorii acestuia îi apreciază corpul lucrat la sală prin acordarea a mii de like-uri. Totuși, se pare că artistul alege și alte metode de îmbunătățire a imaginii, apelând chiar la serviciile esteticienilor, potrivit click.ro.

Fiind preocupat de imaginea lui, Dorian a decis să apeleze la o metodă estetică de corectare a unei imperfecțiuni la nivelul feței, de care acesta nu era mulțumit. Cântărețul a mai avut parte de intervenții estetice de-a lungul timpului, printre care și dantura „imaculată” care a fost subiectul multor discuții în spațiul media. Dorind să-și corecteze fiecare imperfecțiune avută și astfel să se simtă mai confortabil în propria piele, iată că Dorian a decis să-și facă un implant de barbă de data aceasta, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dorian-popa-pe-mana-medicilor-esteticieni-ce-interventie-si-facut-cantaretul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava