Concert pascal
MOPAN Suceava

Dorian Popa este cunoscut pentru atenția deosebită pe care o acordă imaginii sale, fiind extrem de ocupat cu întreținerea „look-ului perfect” pe care dorește să-l afișeze. Cântărețul este un împătimit al sălilor de fitness, acesta fiind unul dintre hobby-urile sale, iar rezultatele sunt pe măsură. Dorian publică adesea poze la bustul gol pe rețelele de socializare, iar admiratorii acestuia îi apreciază corpul lucrat la sală prin acordarea a mii de like-uri. Totuși, se pare că artistul alege și alte metode de îmbunătățire a imaginii, apelând chiar la serviciile esteticienilor, potrivit click.ro.

Fiind preocupat de imaginea lui, Dorian a decis să apeleze la o metodă estetică de corectare a unei imperfecțiuni la nivelul feței, de care acesta nu era mulțumit. Cântărețul a mai avut parte de intervenții estetice de-a lungul timpului, printre care și dantura „imaculată” care a fost subiectul multor discuții în spațiul media. Dorind să-și corecteze fiecare imperfecțiune avută și astfel să se simtă mai confortabil în propria piele, iată că Dorian a decis să-și facă un implant de barbă de data aceasta, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dorian-popa-pe-mana-medicilor-esteticieni-ce-interventie-si-facut-cantaretul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava