Un minor din Fălticeni care se afla la volanul unei maşini a încercat să scape de poliţiştii care au oprit maşina în trafic, făcând schimb de locuri cu un adult aflat în maşină. Sâmbătă, la ora 21:30, în timp ce acționa pe un drum comunal din Bunești, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător auto a oprit la circa 20 metri. După ce a oprit, polițiștii au observat că persoana aflată la volan a făcut schimb de locuri cu pasagerul din vehicul.
Astfel, polițiștii au constatat faptul că la volan se afla un bărbat de 39 de ani din comuna Baia, iar ca pasager un minor de 17 ani, din municipiul Fălticeni.
În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că în momentul opririi vehiculul a fost condus de minorul de 17 ani care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal, minorul de 17 ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 39 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava