Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă la ora 15:48, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată că pe raza localității Stroiești a avut loc un eveniment rutier. La fața locului a fost depistată o persoană de sex masculin, care a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier, iar în urma legitimării a fost identificat șoferul în persoana unui bărbat de 71 ani, din Suceava. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în jurul orei 15. 40,  bărbatul de 71 de ani a condus autoturismul pe DJ 209D din  Stroiești, având direcția de deplasare dinspre Primăria Stroiești către DN 17A, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate.   În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, iar conducătorul auto a refuzat să fie transportat la unitate medicală pentru acordare de îngrijiri de specialitate.

Șoferul a fost testat, cu aparatul etilometru iar rezultatul testului a fost de 0.84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate ulterior și probe biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336 alin. 1 din Codul Penal.

 

Dosar penal pentru un șofer de 71 de ani care s-a urcat beat criță la volan și a avariat două mașini parcate la Stroiești, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava