În ziua de 08.07.2019, în jurul orei 12:15, în timp ce conducea motociclul pe DC 34, pe raza localităţii Gemenea, comuna Stulpicani, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum în pantă şi curbă uşoară la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului moto.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar motociclul nu este înmatriculat sau înregistrat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanțe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui autovehicul neînmatriculat” şi „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava