Muzeul Bucovinei

Marți, 20 iulie, în jurul orelor 08.55, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului a oprit pentru control pe raza localităţii autoturismul condus de un bărbat de 51 de ani din comuna Botoşana.
În urma controlului efectuat, poliţiştii au descoperit în interiorul autoturismului cantitatea de 1.300 pachete de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă extracomunitară.
De asemenea în urma unei percheziţii efectuate la locuinţa bărbatului de 51 de ani, poliţiştii au mai identificat cantitatea de 1.188 pachete țigarete de proveniență extracomunitară.
Întreaga cantitate de pachete de ţigarete (2.488) în valoare de aproximativ 34.832 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „contrabandă”, iar în urma probatoriului administrat bărbatul de 51 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

Dosar penal și arest 24 de ore pentru un contrabandist de țigări din Botoșana prins în flagrant, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava