Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai mulţi tineri s-au ales cu dosar penal după ce s-au luat la bătaie în faţa unui restaurant din Suceava. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3:40, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în faţa unui restaurant mai multe persoane provoacă scandal.
Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat că între două grupuri de tineri, respectiv B.Nicolae, de 19 ani şi B.Roxana, de 18 ani, ambii din Suceava, pe de o parte şi B. Marian de 19 ani, din comuna Moara, B.Andrei 22 ani din Slatina şi V.Andrei, de 21 ani din Dolhasca, pe de altă parte, a izbucnit un conflict spontan, care a degenerat în loviri şi alte violenţe.
Astfel, în timp ce ieşea din restaurant, B. Roxana a fost atinsă din greşeală de V. Andrei şi a urmat o dispută verbală în care au intervenit şi tinerii din anturajul celor doi, B.Nicolae înjurându-l pe B.Marian.
Mai mult, B.Nicolae şi B.Roxana au fost loviţi cu pumnul de B.Marian, primii ripostând la rândul lor cu lovituri.
În timpul conflictului au fost răsturnate 5 ghivece de flori, o masă şi două scaune de pe terasă, fără a fi distruse. Fiind audiaţi, Nicolae B şi Roxana B au declarat că nu doresc în momentul de faţă să depună plângere penală pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Pe de altă parte, B. Andrei şi B. Marian au depus plângere penală împotriva lui B. Nicolae pentru lovire şi ameninţare.
Cei cinci nu prezintă leziuni vizibile, în conflict nemaifiind implicate alte persoane, scandalul fiind aplanat de oamenii de ordine ai localului până la sosirea poliţiei.
Cele cinci persoane implicate au fost sancţionate conform Legii nr.61/1991, pentru provocare de scandal în locuri publice.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor ultraj contra bunelor moravuri şi tulburare liniştii publice, lovire şi alte violenţe şi ameninţare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava