Concert pascal
MOPAN Suceava

CS Universitatea II Suceava va juca două meciuri în două zile în debutul sezonului competiţional 2012-2013 al Diviziei A de handbal masculin. Sâmbătă, de la ora 18.00, CSU II Suceava va întâlni Steaua, pentru ca duminică să joace de la 16.30 pe terenul celor de la ACS Interhandbal Bucureşti.

“Ar fi trebuit să jucam miercuri în etapa a II-a cu Interhandball Bucureşti şi pentru că nu avea rost într-u interval atât de scurt, de sâmbătă până miercuri să facem două deplasări în Bucureşti, ne-am decis sa reprogramăm meciul pentru duminică.

Vom avea ca adversare în acest week-end două formaţii care şi-au consolidat loturile, dar noi pornim încrezători în acest nou sezon competiţional. Am avut evoluţii bune în partidele amicale şi sperăm să facem o figură frumoasă şi în acest an” a declarat”, a declarat antrenorul Razvan Bernicu.

Din lotul cu care CSU II Suceava a încheiat campionatul precedent vor lipsi Ciprian Vele şi George Cadar, ambii plecaţi la HC Piteşti, portarul Drăghici cedat la Extrem Baia Mare la schimb cu Alin Ilii şi Dumitru Buga. Vor absenta la “dubla” cu Steaua şi interhandbal şi Negruşeri şi Camilar, accidentaţi.

Echipa suceveană de Divizie A şi-a completat lotul cu doi tineri de perspectivă care au terminat recent junioratul, Teodor Roban, de la HC Adjud şi de Andrei Olaru de la LPS Botoşani. Profesorul Răzvan Bernicu nu va putea conta pe niciun component al formaţiei de Ligă Naţională.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava