Concert pascal
MOPAN Suceava

Dustin Diamond și-a făcut intrarea în lumea cinematografiei cu rolul Screech din serialul „Salvați de clopoțel”. Ajuns la 44 de ani, actorul a primit o veste teribilă: a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4, notează click.ro.

Dustin nu s-a simțit bine câteva zile la rând, acuzând din plin faptul că îl doare „tot corpul”. A fost internat, i s-au făcut unele teste, iar rezultatele au confirmat cele mai negre vise ale actorului. Dustin a fot diagnosticat cu cancer în stadiul patru, iar medicii sunt îngrijorați pentru starea sa de sănătate, așadar externarea sa din spital va fi amânată.  Informația teribilă a fost confirmată și pe contul oficial de Facebook al actorului: „Gânduri pozitive și rugăciuni”, este îndemnul postat pe rețeaua de socializare. „Este supus unor ședințe de chimioterapie, așa că va fi acolo (n.r. în spital) cel puțin încă o săptămână. De-abia după acest moment vom înțelege mai bine gravitatea stării sale și tratamentele de care are nevoie pentru a se simți confortabil”, au precizat apropiați ai actorului, conform sursei citate.

Citește articolul complet: https://www.click.ro/vedete/celebritati/dustin-diamond-interpretul-lui-screech-din-salvati-de-clopotel-diagnosticat-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava