Concert pascal
MOPAN Suceava

Dwayne Johnson revine în ring la vârsta de 49 de ani. Dwayne Johnson este în tratative avansate pentru a organiza un meci de lupte WWE în compania uriașului Roman Reigns de 36 de ani, care este un pachet de mușchi, potrivit click.ro.

Actorul de 49 de ani se pregătește intens la sala de forță pentru că vrea să revină la forma fizică ce l-a consacrat. Conform NY Post, cei doi urmează să se înfrunte anul viitor și vor încasa peste 10 milioane de dolari fiecare pentru această partidă istorică. Roman Reigns, de 36 de ani, are 1,91 metri înălțime și 120 de kilograme. Este campion mondial al WWE și este însurat din 2014 cu Galina Becker și are o fetiță. El și-a început cariera de luptător încă de la vârstă fragedă, iar în 2002 își câștigase un renume de veritabilă bestie în ring. Reigns a fost jucător de fotbal american, la fel ca Dwayne Johnson și a declarat în repetate rânduri că a regretat enorm că ”The Rock” s-a retras din WWE pentru că voia să îl bată rău în ring. Încă din 2020, cei doi luptători de peste 1,90 metri înălțime s-au înfruntat în declarații și s-au provocat reciproc, așa că organizatorii din cadrul WWE s-au pus de acord să le acorde lupta mult dorită, mai scrie sursa citată.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/dwayne-johnson-revine-ring-la-49-de-ani-cu-ce-bestie-se-lupta-actorul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava