Concert Pascal

Monica Gabor are toate şansele să ajungă la Hollywood. Fosta doamnă Colombeanu este în discuţii cu regizorul de filme horror Jonas Odenheimer, informează click.ro. Ea a realizat un video shot care a fost făcut public pe internet, scrie www.ziarulring.ro. Acesta pare să fie încă un pas spre celebritatea Monicăi. Despre Jonas Odenheimer se ştie că a avut deja colaborări la Hollywood, fiind şi premiat anul trecut la RAWards, iar cel mai nou film regizat de el a fost „Classroom 6”, ce avut premiera în 2013, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/monica_gabor-filme_horror-hollywood-colaborare_regizor-video_0_1764423543.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

  • http://SiteWeb... Kitr-of-of

    In mod cert este o greseala,cred ca o cautau pe Monica Macovei,este numa' buna pentru filme horror… Numa' s-o vezi alunecand reptiliano-batracian spre tine , ramai cu sarmaua-n gat si nu ti se mai scoala pe vecie nici un gand pozitiv…Plus ca este tot timpul constipata,amintiti-va de faza in care a iesit pe geamul baii lu' basescu impreuna cu un asistent de regie si a anuntat:Victorie! Ceea ce insemna ca reusise sa rezolve partial problema constipatiei,altfel decat pe gura.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava