Elev al Colegiului ”Petru Mușat” din Suceava, premiul pentru cel mai exotic ingredient și calificarea directă în finala ediției 2025 a concursului „Tinerii Bucătari” (foto)
Emanuel Moroșan, elev în clasa a X-a Cp, însoțit și coordonat de prof. Elena Delia Tapalagă, a participat la finala concursului Tinerii Bucătari, ediția 2023-2024, organizat în perioada 25-29 martie la Odorheiul Secuiesc de către Septimia Hotels & SPA Resort. În cadrul acestei competiții cu profil gastronomic și cu un impact deosebit asupra dezvoltării competențelor lingvistice interculturale și multiculturale, Emanuel Moroșan a obținut premiul pentru cel mai exotic ingredient și calificarea directă în finala ediției din 2025.
Elev al Colegiului ”Petru Mușat” din Suceava, premiul pentru cel mai exotic ingredient și calificarea directă în finala ediției 2025 a concursului "Tinerii Bucătari" (foto),