Concert pascal
MOPAN Suceava

Marti 7 iunie 2022 la București în sediul Bibliotecii Centrale Universitare , Ministerul Educației prin Ministrul Sorin Mihai Cîmpeanu a făcut ceremonia de premiere a sportivilor participanți la GIMNAZIADA 2022 competiție ce s-a desfășurat în perioada 14-22  mai 2022 în Normadia / Franța.

ISF Gymnasiade este considerată a fi, la nivel internațional, cea de-a treia competiție ca mărime, după Jocurile Olimpice și Jocurile Mondiale Universitare.
Costiuc Claudia Ionela care este elevă la Liceul Ion Luca Vatra-Dornei și legitimată la CSM Dorna Vatra-Dornei și cu dublă legitimare cu CSM București a ocupat la Gimnaziada din Franța locul 4 în probă de 1500 metri .

Profesor-Antrenor Cristian Prâsneac a declarat: ”Sunt onorat atît eu cit și eleva mea că domnul ministrul al educației a premiat-o cu Diploma de Excelența cît și cu o suma de bani. Suntem foarte fericiți pentru această performanța adusă municipiului Vatra-Dornei și Județului Suceava .  Aș vrea să mulțumesc și celor din spatele acestui rezultat conducerea CSM Dorna Vatra-Dornei , Apa Bucovina , Hotel Silva Vatra-Dornei și Lordinu Vatra-Dornei”.

Următoare competiție la care participa sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei/CSM București Campionatul Balcanic U 18 în localitatea Bar/Muntenegru din data de 12 iunie 2022 Costiuc Claudia-Ionela  în proba de 800 m și Prâsneac Alexandru  în proba de 800 metri.

 

Elevă a Liceului ”Ion Luca Vatra-Dornei”, locul 4 la Gimnaziada din Franța, premiată de ministrul educației, 7.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava