Concert pascal
MOPAN Suceava

Jean Claude Van Damme, 60 de an, a salvat un chihuahua de la eutanasiere intervenind pe lângă autoritățile norvegiene și bulgare. Cățelușa Raya a rămas prizonieră la vama din Norvegia din cauză că nu avea acte. Conform legislației bulgare nu se putea întoarce în țară din același motiv și urma să fie eutanasiată. În urma intervenției lui Van Damme, stăpânul cățelușei Alexei Iversen va putea să o salveze și să rezolve problema actelor, după ce petiția realizată de el a fost semnată de mii de oameni, scrie click.ro.

Jean Claude Van Damme a împlinit 60 de an la 18 octombrie și a avut o singură dorință: să o salveze pe cățelușa Raya. Actorul belgian a semnat petiția online lansată cu disperare de stăpânul cățelușei Alexei Iversen și a făcut o cerere emoționantă la adresa autorităților din cele două țări europene să fie mai flexibile în ceea ce privește legislația. Jean Claude Van Damme a semnat petiția și a făcut o campanie de salvare a cățelușei pe Twitter și Instagram. ”Vă rog semnați această petiție și ajutați-mă să salvez un cățel”, a scris actorul, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/este-un-super-erou-jean-claude-van-damme-salvat-un-chihuahua-de-la-eutanasiere

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava