Concert pascal
MOPAN Suceava

Locuiește în Florida, la mai bine de 10.000 km distanță de România, dar este mereu la curent cu ceea ce se petrece în țara ei natală. Mereu acidă şi fără vreo reţinere, Elena Cârstea (52 de ani) a luat foc atunci când a văzut care sunt participanţii la concursul Eurovision România 2015, iar numele la care a strâmbat din nas este cel al lui Robert Turcescu (39 de ani), potrivit click.ro. După cum se ştie, acesta a concurat şi acum doi ani, având-o ca rivală pe Elena în finala națională, iar acum s-a înscris din nou, cu aceeaşi speranţă a unui loc fruntaş.

„Dacă Turcescu s-a apucat să cânte, (recite), vă rog din suflet, vreau să mă angajaţi să prezint ştirile”, a scris Cârstea pe Facebook.  Contactată de Click!, cântăreaţa le-a spus reporterilor că jurnalistul nu are talent muzical şi nu e deloc potrivit pentru această competiţie. Finala națională a Eurovision 2015 va avea loc pe 8 martie, la Craiova.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/eurovision-2015-elena-carstea-robert-turcescu-nu-canta-el-exclusiv

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava