Concert pascal
MOPAN Suceava

Eva Longoria este bucuroasă că nu a devenit faimoasă în tinerețe. Actrița în vârstă de 39 de ani spune că, atunci când serialul ‘Neveste Disperate’ i-a adus celebritatea, în 2004, știa exact cine este și ce își dorește de la viață și crede că faptul că era mai în vârstă a ajutat-o să se ferească de probleme la Hollywood.

Frumoasa brunetă a declarat, potrivit contactmusic.com: „Am deveni faimoasă la o vârstă destul de înaintată, raportându-mă la standardele de la Hollywood. Aveam 28 sau 29 de ani. Trecusem deja peste adolescență, fusesem deja la liceu, știam exact cine sunt și ce îmi doresc de la viață când am cunocut faima. Dacă permiți tabloidelor, mass-mediei să te eticheteze drept ‘Drăguța Americii’ sau ‘Petrecăreața Americii’ și tu chiar mergi în acea direcție, atunci intri în bucluc.”

Mai mult, Eva nu simte presiunea de a-și menține aspectul tineresc. Actrița a adăugat: „Sunt încă tânără, încă nu simt acea presiune. Am jucat într-un show numit ‘Neveste Disperate’, în care majoritatea actițelor principale aveau peste 40 de ani, show care a devenit un adevărat fenomen. Oamenii au tendința de împărți femeile pe diferite criterii – ea e sexy, ea e deșteapătă, ea e ambițioasă, ea e mamă, ea e tânără… marele avantaja al nostru este că suntem mereu subestimate.”

După ce a luat o pauză de la actorie pentru a se concentra mai mult pe partea de producție, Eva Longoria plănuiește să se întoarcă anul următor la TV. „Probabil mă voi întoarce anul viitor în televiziune, într-un nou serial. Încă nu știu despre ce este vorba, dar fiți pe fază.”, a mai spus Eva, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava