Concert pascal
MOPAN Suceava

Dansuri de societate pentru prichindei în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance.

 

În week-end, colecţionarii de obiecte cu dichis şi farmec se întâlnesc la parterul Iulius Mall. De vineri până duminică inclusiv, clienţii Iulius Mall pot admira şi achiziţiona de la variate obiecte din argint (statuiete, casete de bijuterii, tacâmuri, obiecte decorative), bijuterii din metale nobile, piese din ceramică, ceasuri de colecţie, până la instrumente de scris sau pentru tabieturi (pipe, tabachere), sculpturi, picturi, grafică, icoane şi obiecte de cult, stampe şi efecte miltiare, dar şi tapiţerii şi piese de mic mobilier de epocă.

 

Duminică, teatrul de păpuşi „Puppet” va monta în faţa micilor spectatori o nouă piesă. De la ora 12.00, în zona Kidsland, copiii pot face cunoştinţă cu mânuitorii de marionete, întâlnirea repetându-se în fiecare sfârşit de săptămână cu alte piese captivante.

Paleta evenimentelor culturale este completată de cele 20 de uleiuri pe pânză, reprezentând flori şi peisaje, expuse la Iulius Mall de pictorul Dan Nucu Nistor. Artistul este membru fondator al Cenaclului plastic „Ion Irimescu” din Rădăuţi şi membru al „Societăţii artiştilor şi amicilor artelor plastice din Bucovina”. Expoziţia de pictură Dan Nucu Nistor se va desfăşura în perioada 18 septembrie – 18 octombrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava