Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava propune clienţilor săi o săptămână cu evenimente deosebite care să îi bucure în timpul sesiunilor de shopping. Expoziţie de artă plastică, acţiune caritabilă şi activităţi interactive pentru copii se află pe agenda din această săptămână a Iulius Mall.

Luni, miercuri şi vineri sunt zilele în pas de dans pentru prichindeii veniţi la Iulius Mall. Începând cu ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, copiii vor putea lua lecţii de dans. Buna dispoziţie a celor mici va fi asigurată de ritmurile de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Sâmbătă, 24 noiembrie 2012, năzdrăvanii au posibilitatea să îşi dezvolte abilităţile în cadrul atelierelor de creaţie tematice, organizate în zona KidsLand, de la ora 12.00. Weekend-ul prichindeiilor va fi şi mai reuşit dacă vor fi spectatorii piesei „Ochii Mamei”, prezentată duminică, de la aceeaşi oră, de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

Pe 24 şi 25 noiembrie, Iulius Mall va găzdui un eveniment realizat în colaborare cu Organizaţia „Ordinul Voluntarilor”, din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava. În cadrul evenimentului va fi organizată o expoziţie cu vânzare de cărţi donate de cadrele didactice şi obiecte realizate de studenţi. Iulius Mall sprijină acţiunea caritabilă, organizată cu scopul de a strânge fonduri pentru două cazuri sociale din Suceava. Sumele obţinute vor fi donate unui băieţel, din satul Rotunda, care necesitate o operaţie la inimă şi unei familii de şapte persoane, din comunca Ilişeşti, care a rămas fără locuinţă în urma unui incendiu.

Până pe 30 noiembrie, clienţii Iulius Mall îşi pot încărca bateriile culturale printr-o privire asupra expoziţiei de artă plastică româno – polonă, găzduită în galeria de la etajul mall-ului. Dedicat Zilei Independenţei Poloniei, vernisajul cuprinde 20 de reproduceri după lucrările semnate de pictorul Tymon Niesolowski şi 20 de ilustraţii ale poeţilor bucovineni, realizate de Mihai Pânzaru.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber

Iulius Mall Suceava
Calea Unirii, nr.22
Telefon: +40 230 208700
Fax: +40 230 208709

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava