• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Muzeul Bucovinei, Asociaţia “Gândeşte” – gandeste.org şi  Consiliul Judetean Suceava organizeaza a XIII a editie a Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică BUCOVINA – 2019 . Expoziţia Internaţional de Grafică Satirică are ca temă: ”Ochii buni disting adevărul de minciună.”

Expozitia se adreseaza tuturor caricaturiştilor profesionişti şi amatori indiferent de vârstă din întreaga lume. Caricaturile trebuie trimise pe adresa de e-mail: competition@muzeulbucovinei.ro  şi este necesar să fie cu o rezoluţie de 300 dpi şi format A4, realizate în orice tehnică: alb-negru sau color. Data limita de trimitere a caricaturilor la  concursul-expozitie este 31 mai  2019.

În luna iunie  se va intruni juriul  compus din Mihai Pinzarul Pim – caricaturist, George Licurici – caricaturist si Ovidiu Ambrozie Borta – caricaturist,

Impreună cu reprezerntanţii asociaţiei « Gândeşte » vor  stabili caricaturile pentru  expozitia Internaţională de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMANIA, precum si castigatorii din acest an. Premiile expoziţiei sunt:

  • Premiul I – 500 € + diploma + medalia de aur
  • Premiul II – 300 € + diplomă
  • Premiul III – 100 € + diploma
  • 3 Mentiuni – diploma + medalii

Deschiderea oficiala a expozitiei va fi în luna iunie la Muzeul de Istorie.

Expoziţia Internaţională de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMANIA ediţia a XIII-a, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava