Comenzi MOPAN Suceava

În perioada 28 septembrie – 4 noiembrie 2012, Galleria Suceava vă invită să vizitați expoziția de fotografie sub genericul Regina Maria…Regina Mamă. Expoziția reunește fotografii realizate de către profesor Mihaela Calistru, profesor Crăița Petruța Buda -Niga și elevii clasei a XI a J-de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.

Tema abordată este una ce vizează deprinderile, frumusețea și pasiunea pentru fotografie și imortalizarea imaginilor în locuri deosebite parcă uitate de vreme, dar asupra cărora patina timpului nu și-a spus cuvântul – Castelul de la Balcic şi Grădina Botanică, Castelul Bran și Castelul Peleș. Elevii au dorit să aducă în ochii vizitatorilor frumusețile locului, care păstrează vie amintirea unui tărâm cândva românesc și a Reginei Maria. Îmbinarea elementelor de culoare și cu cele de istorie și arhitectură, au adus în fața privitorilor o explozie de culoare, natură și o adevărată oază de verdeață și liniște în aceste locuri brăzdate de mult soare și lumină.

Manifestarea este un exercițiu, fotografiile încercând să aducă cât mai aproape imaginile, culorile și pasiunea pentru fotografie. Evenimentul face parte dintr-un proiect ce vizează mai multe activități extrașcolare desfășurate anul acesta cu elevii clasei a XI-a J de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava