Partenerul regretatului artist George Michael, Fadi Fawaz, nu va participa la ceremonia de înmormântare a starului, pentru că familia acestuia i-a interzis acest lucru, potrivit contactmusic.com.

Iubitul lui George Michael a fost cel care l-a găsit pe muzician fără suflare în ziua de Crăciun, în casa sa, dar familia acestuia „îl urăşte” pe Fawaz şi i-a transmis că nu este binevenit la funeraliile artistului. „Dumnezeul să-l ajute, daca va veni. Fadi nu a fost invitat la funeralii. Familia îl urăşte.”, a spus verişorul cântăreţului, Andros Georgiou, conform sursei citate.

Cântăreţul a decedat în ziua de Crăciun a anului trecut, la vîrsta de 53 de ani, în locuinţa sa din Goring-on-Thames, Oxfordshire.

Funeraliile lui George Michael au fost amânate, după ce anchetatorul şef din districtul Oxfordshire nu a putut stabili cauza morţii şi ar fi anunţat că aşteaptă rezultatul testelor toxicologice. Trupul neînsufleţit al superstarului va putea fi ridicat de familie după aflarea rezultatelor testelor, informează contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava