Concert Pascal

Partenerul regretatului artist George Michael, Fadi Fawaz, nu va participa la ceremonia de înmormântare a starului, pentru că familia acestuia i-a interzis acest lucru, potrivit contactmusic.com.

Iubitul lui George Michael a fost cel care l-a găsit pe muzician fără suflare în ziua de Crăciun, în casa sa, dar familia acestuia „îl urăşte” pe Fawaz şi i-a transmis că nu este binevenit la funeraliile artistului. „Dumnezeul să-l ajute, daca va veni. Fadi nu a fost invitat la funeralii. Familia îl urăşte.”, a spus verişorul cântăreţului, Andros Georgiou, conform sursei citate.

Cântăreţul a decedat în ziua de Crăciun a anului trecut, la vîrsta de 53 de ani, în locuinţa sa din Goring-on-Thames, Oxfordshire.

Funeraliile lui George Michael au fost amânate, după ce anchetatorul şef din districtul Oxfordshire nu a putut stabili cauza morţii şi ar fi anunţat că aşteaptă rezultatul testelor toxicologice. Trupul neînsufleţit al superstarului va putea fi ridicat de familie după aflarea rezultatelor testelor, informează contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava