Concert pascal
MOPAN Suceava

Organizaţia Femeilor Social Democrate Suceava marchează Ziua Mondială a Sănătăţii printr-un simpozion organizat în incinta Shopping City Suceava (City Gallery), luni, 7 aprilie 2014, ora 17,00.
Scopul desfăşurării evenimentului este informarea unui număr cât mai mare de persoane cu privire la importanţa cunoaşterii unor aspecte legate de păstrarea sănătăţii prin prevenirea unor probleme legate de aceasta.
Specialişti în neonatologie, boli de nutriţie, obstetrică şi ginecologie, dar şi din educaţie vor conferenţia despre alimentaţia sănătoasă în fiecare etapă a vieţii, despre adolescenţă şi capcanele acestei vârste cât şi despre efectele nocive ale calculatorului şi televizorului asupra sănătăţii mintale.
„Veriga principală care ar trebui să lege serviciile de sănătate de cele educaţionale, pentru a avea rezultate bune privind îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei, este informarea. Cum a preveni este mai eficient decât a vindeca, devine importantă reactualizarea conceptului de educaţie pentru sănătate.”, a apreciat Preşedinta Organizaţiei de Femei Social – Democrate Suceava, Oana Pintilei
Sunt aşteptaţi tineri, părinţi, bunici, iar intrarea este liberă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava