Concert pascal
MOPAN Suceava

Seraphina Rose (15 ani), fiica lui Ben Affleck (51 de ani) și a lui Jennifer Garner (52 de ani), a anunțat că și-a schimbat numele în Fin, la o slujbă de pomenire pentru bunicul ei. Nu a dat mai multe detalii, însă a venit rasă în cap și îmbrăcată într-un costum bărbătesc.

Evenimentul a fost transmis în direct pe rețeaua socială Facebook, fiind un omagiu adus tatălui lui Jennifer Garner, William Jack Garner, care s-a stins din viață în urmă cu o săptămână, la vârsta de 85 de ani, conform tabloidului britanic Daily Mail.

„Bună ziua, mă numesc Fin Affleck”, a spus adolescenta în fața celor prezenți în biserică, conform click.ro, apoi a citit capitolul 16, versetul 8 din Cartea Proverbelor: „Mai bine să ai puțin, dar să fii drept, decât să ai venituri mari din nedreptate.”

Nu se știe încă dacă se identifică în prezent ca băiat sau ca persoană non-binară (o identitate de gen fluctuantă, care se identifică cu două sau mai multe genuri sau, în unele cazuri, cu nici un gen), pentru că nu a specificat exact dacă își dorește pronume noi din punct de vedere al genului, potrivit sursei citate. Cert este că vrea ca de acum să fie cunoscută drept Fin, inclusiv la școala din Brentwood, Los Angeles, semn că părinții îi susțin pe deplin decizia. Zilele trecute, a apărut la cursuri cu un rucsac nou, pe care era brodat noul său nume.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/fiica-lui-ben-affleck-vrea-sa-fie-baiat-s-a-ras-2355601.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava