Concert pascal
MOPAN Suceava

Federația Română de Fotbal (FRF) și ING Bank România anunță un parteneriat pe următoarele trei sezoane ale competiției Cupa Împreună Suntem Fotbal, care se transformă cu această ocazie în Cupa ING, adresată elevilor U14, U16 și U18, băieți și fete.

Începând cu anul 2022, printr-un parteneriat între Ministerul Educației și Federația Română de Fotbal, ONSȘ Fotbal Gimnazial (clasele 7-8) și Liceal (clasele 9-12) au devenit Cupa ISF, parte a programului național “Fotbal în Școli”, ce reunește anual peste 230.000 de elevi în 15 competiții la toate categoriile de vârstă.

Olimpiada Națională a Sportului Școlar (ONSȘ) este un pilon al sportului școlar din România, oferind elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar oportunitatea de a participa la campionate și competiții sportive interșcolare.

Parteneriatul dintre FRF și ING nu va viza doar competiția sportivă, ci are și un obiectiv educațional. Împreună cu Ministerul Educației, se va implementa un curs de educație financiară pentru copii.

Mai multe detalii: https://t.ly/DZ3Lt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava