• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O continuare a peliculei de acțiune ´The Equalizer´ cu Denzel Washington în rolul principal este în lucru, notează contactmusic.com.

Adaptarea de pe marele ecran a serialului TV din anii 1980 cu același nume a încasat 200 milioane de dolari în box office-ul mondial anul trecut, iar acum directorii de la Sony au dat undă verde pentru o continuare.

În cadrul convenției anuale a șefilor de cinema, CinemaCon, de miercuri seară (22 aprilie), patronii studioului au confirmat că o urmare este în plan, adăugând că Washington este așteptat să reintre în pielea personajului Robert MCCall, un fost ofițer de informații, mai scrie sursa citată.

Actorul a făcut din nou echipă cu regizorul Antoine Fuqua, cu care a colaborat la filmul ´Training Day´, pentru aceat proiect, dar mai trebuie confirmat dacă realizatorul de filme se va întoarce pentru următoarea ecranizare.

O continuare a filmului ´The Equalizer´ ar însemna o premieră pentru câștigătorul premiului Oscar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava