Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Muzicianul Cormac Roth, fiul actorului Tim Roth, a murit la vârsta de 25 de ani după o luptă cu cancerul, a anunţat luni familia acestuia, potrivit contactmusic.com.

Cormac „a murit în pace în braţele familiei sale care l-a iubit şi l-a adorat”, pe 16 octombrie, a precizat aceasta într-un comunicat. „Durerea vine în valuri, la fel ca lacrimile şi râsul, când ne gândim la acel băiat frumos de-a lungul celor 25 de ani şi 10 luni în care l-am cunoscut. Un copil irezistibil, vesel, sălbatic şi minunat. Doar recent un bărbat. Îl iubim. Îl vom purta cu noi oriunde vom merge.”, a transmis familia sa, potrivit sursei citate.

Cormac Roth a absolvit Bennington College. A fost un chitarist, compozitor şi producător talentat. El anunţase diagnosticul pe Instagram. Cormac a detaliat că acest cancer, cunoscut sub numele de coriocarcinom, i-a luat jumătate din auz, 60 de kilograme şi încrederea. „Viaţa este scurtă.”, a scris el. „Este haos. Şi nu ştii niciodată când vei fi tu. Fii bine şi mergi la doctor. La naiba cu cancerul.”.

În ultima sa postare, un videoclip distribuit în august, el le-a mulţumit urmăritorilor săi pentru sprijinul acordat. „Nu întotdeauna poţi să-ţi alegi destinul.”, a spus el. „Nu întotdeauna poţi să-ţi alegi viitorul”.

A lansat albumul „Python” în 2018 şi a ajutat, de asemenea, cu muzica pentru filmul din 2020 al lui Michel Franco, „New Order”. De asemenea, a lansat muzică pe Soundcloud.

Tim Roth şi soţia sa, Nikki, mai au un băiat pe nume Hunter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava