Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că semnarea noului contract pentru salubrizare menajeră se amână, fiindcă rezultatul licitaţiei a fost contestat de firma „Florconstruct” la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

El a afirmat: „Este dreptul lor legal, dar este un joc de-a șoarecele și pisica, doar pentru a-și prelungi activitatea”. „Florconstruct” se ocupă de ridicarea gunoiului. Viceprimarul a adăugat că deși legea spune că răspunsul ar trebui dat în maxim 30 de zile, în practică, de obicei durează mai mult. Lucian Harșovschi crede totuși că în toamnă va fi semnat contractul privind salubrizarea, pentru ca Suceava să poată deveni un oraș mai curat și mai îngrijit. El a menționat că nu este mulțumit de cum se derulează în prezent activitatea de salubrizare. Licitația a fost câștigată de asocierea formată din firmele „Diasil Service” și „Ritmic”.

Oferta „Florconstruct” a fost declarată neeligibilă, din cauza modului defectuos de completare a actelor. Contractul va fi încheiat pe 12 ani şi va avea o valoare de aproximativ 84 de milioane de lei. Noul operator va avea de realizat 100 de platforme de deşeuri îngropate, 100 de platforme semiîngropate şi 30 de puncte de colectare a deşeurilor reciclabile. De asemenea, va trebui să monteze 1.000 de coşuri de gunoi şi să amenajeze anual două locuri de joacă pentru copii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava